Ett steg framåt.

Jag skulle kunna göra det lätt för mej själv att skriva ännu mer negativt här nu men det tänker jag inte göra för jag måste inse att för att komma ut den här negativa spiralen så måste jag ändra mönstret ändra på mitt tankesätt och inte lägga all skuld på mej själv när det händer saker, Att inse att alla är olika och det enda jag kan göra är att vara mig själv det kommer jag tjäna på i längden det vet jag.

 

Så jag blickar framåt i livet och jag är övertygad om att jag kommer komma framåt inte halka tillbaks alltför långt för kanske är det så som det sägs motgångar stärker en, För jag inser nu att jag har mycket lättare att hantera motgångar än jag hade t.ex. för 1år sen det är lättare att gå vidare och inse att det kanske var en mening att det vart som det vart.

 

Och jag är inte sjuk jag är frisk har ett jobb har tak över huvudet, Jag kanske har det ganska bra om jag tänker efter kunde ju ha varit mycket värre.

 

Och jag vet ju hur jag är innerst inne och jag vet att jag är en bra människa det räcker för mej att jag vet det sen får folk tycka vad dom vill om det men så länge jag kan se mej själv i spegeln och säga att jag är en bra människa så räcker det för tillfället  sen kan man givetvis önska att jag T.ex. hade mer sällskap och sånt men det får komma när det kommer just nu ska jag koncentrera mej på att vara nöjd med min situation och acceptera den, För oavsett hur mycket negativt jag skriver här så gör det mej knappast till att tänka mer positivt.

 

Ett till steg framåt i livet.

 

 

Sköt om er och hoppas ni får/har en bra påsk!


RSS 2.0