Sommar

Hej igen.

 

var längesen jag skrev här och tänkte att det var dags igen att uppdatera denna blogg igen lite.

 

Tyvärr så är det inget positivt jag kommer skriva, önskar det vore så men bara att gilla läget så här är det och jag är ärlig om det.och tycker ni syn om mej så gör inte det, är inte därför jag skriver det här för att få uppmärksahet.

 

Det här borde ju vara en fantastisk sommar vad mer kan man önska sig? Värme och sol och bad? Eller? Nä just det man ska ju helst ha vänner att tillbringa sommaren med,

 

Jag var ledig några veckor ifrån mitt jobb, först veckan gick bra sen började ångesten sakta kommer krypande och man insåg hur tragisk man är för man inte vill vara ledig, jag avbröt min semester 1 vecka tidigare för jag pallade inte att vara hemma mer mådde bara dåligt av det och sen när jag började jobba igen så kändes det som att livet kom tillbaka för helt plötsligt var jag någon, det fanns folk som såg mej och uppskattade mej men självklart vet jag att de bara uppskattar mej i min yrkesroll men bättre än inget kanske för jag mår iallafall bättre än att vara ledig så är det fel då att man får det genom jobbet?

 

Såklart är det inte hälsosamt att det är så är mest tragiskt det förstår jag ju också, inget jag precis skyltar med att jag inte pallar med att ha semester för då skulle väl folk tro att att jag är helt dum i huvet men ärligt detär inte ett friskt beetede heller iofs men nu är det som det är.

 

Nu är det helg igen och man ska försöka fördriva 2 dagars ledighet tills man får jobba igen.

 

Jag älskar verkligen mitt jobb, jag brinner för det, hur skulle det varit om jag hade ett jobb jag inte trivdes med? Skulle jag ens orka med livet då, för det är mitt jobb som ger mer energi till att orka med resten av mitt liv som gör att jag orkar kämpa hur konstigt det än låter så är det mitt jobb som räddar mej ifrån gå under.

 

Jag önskar verkligen att det ska vända någon gång men det får tiden visa om det blir så, kanske har allt en mening? Det ska vara så här sen vänder det och man får uppleva det som man bara får i sina drömmar.

 

 

Tiden får visa hur det blir

 

 

Sköt om er där ute.

 

 


RSS 2.0