Snart arbetsdag igen då

Äntligen är snart denna helg slut och det blir måndag igen och man får känna att man gör nån nytta i stället för att bara sitta hemma och inte göra nåt vettigt.

Är tragiskt egentligen att man längtar efter att helgen ska ta slut så man får jobba igen det ska ju vara tvärtom att man ska längta till helgerna då man ska vara ledig men det saknas nåt som gör att man vill vara ledig nån att umgås med nån att hitta på sakr med det är väl därför man helre vill jobba för då slipper man tänka på vad man ska göra då vet man vad man har att göra hela dagarna men arbetsdagen tar ju också slut och man jobbar ju inte hela kvällen så när man sitter hemma efter dagens arbetspass så är det samma sak igen och så där snurrar det på som en ond cirkel som man ska bryta.

Men det finns ju en fördel med att ha det så här man uppskattar dom få tillfällen man gör nåt men som jag skrvit förut så är det ju också en nackdel med det för då får man ju smak på det och man vet hur den känslan är och då blir det värre tyvärr för man vänjer ju sig med ensamheten och skulle man inte ha nåt att jämföra med så vore det ju enkelt att vänja sig.

men vore för lätt att bara ge upp det tänker jag inte göra men jag har god lust många gånger att göa det men vem har sagt att livet ska vara lätt? vore det lätt så skulle man kanske aldrig uppskatta uppgångarna och ta allt för givet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0