Nu räcker det.

Jag tänker inte skriva något mer negativt på ett tag nu, det får räcka som det är.

 

Det ger inget längre att älta samma sak om och om igen här

 

Jag ska försöka gå vidare i livet, jag är ju en stark person egentligen om jag bara ger det en chans och det tänker jag göra nu! (igen)

 

Återkommer om positiva saker istället!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! Jag tycker det är superbra att du försöker tänka mer positivt. Jag tror att det är det enda man kan göra för att få en bättre omgivning. Jag har varit där du är, tro mig. Men jag försökte se det som att "nu har jag nått botten, nu kan det bara bli bättre". Men det är lätt för folk att säga, hur många är det egentligen som vet hur det känns?

Du får jättegärna höra av dig om du vill prata (du har min mailadress nu väl?) Kan vara skönt att ha någon att ventilera sig för.

2012-03-26 @ 13:18:47
URL: http://www.zalvia.se
Postat av: Josefine

kika gärna in på min webshop också om du vill! har 20% rabatt på allt just nu! Fast det kanske inte är jättebra att dränka sina problem i shopping... Men du kan kika iaf :)

2012-03-26 @ 13:20:27
URL: http://www.zalvia.se
Postat av: Jenny

Hej! Jag är också rätt negativ i bland och har hört att människor som är lagda åt det negativa hållet är bättre överlevare än andra eftersom de uppfattar faror snabbare ;) Men man kan välja hur man vill se på sitt liv och må bättre bara av göra nånting positivt och kul varje dag. Hoppas att du mår bättre !

Svar: Jo kanske ligger nåt i det, man lär sig iallafall att uppskatta det positiva i livet när det väl kommer.
Ensam i livet

2014-02-14 @ 10:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0